7 Απρ 2008

ΚΕΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Συνεχίζοντας το προηγούμενο post, θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που ανοίγουν κάποια καινούρια blogs, που έχουν ως στόχο την ενημέρωση, αφού δυστυχώς τις περισσότερες φορές υπάρχει η αίσθηση ότι απουσιάζουμε από τον επικοινωνιακό χάρτη. Και βέβαια δεν μπορούν να υπάρχουν προσδοκίες από τα "μεγάλα" και "παραδοσιακά" ΜΜΕ, όταν έχουμε πολλάκις διαπιστώσει την ιεράρχηση των θεμάτων τους. Αντίστοιχα, μικρές είναι και οι προσδοκίες από μικρότερα περιφερειακά κανάλια τύπου Telecity, TVMagic. Και καλύτερα να μη μιλήσουμε για το επίπεδο την ενημέρωσης των ντόπιων εφημερίδων, που στην πλειοψηφία τους κάνουν το κομματικό τους παιχνίδι. 
Δεν υποστηρίζω ότι το blogging είναι η λύση αφού η ανωνυμία του διαδικτύου δεν αποτελεί και εχέγγυο αντικειμενικότητας και αλήθειας. Ωστόσο θεωρώ ότι είναι μια υγιής αντίδραση για την αναζήτηση επικοινωνίας, προβληματισμού και διαλόγου.

1 σχόλιο:

spyros είπε...

οση ανωνυμια παρεχει ο αισχρος τροπος του ρουφιανου που πεταει χαρτια και ρυπαινει και δηλητιριαζει την τοπικη κοινωνια ετσι νομιζω οτι το blogging ειναι πιο καθαρο kep walking