19 Οκτ 2007

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Οκτωβρίου είναι η γενέθλια ημέρα του παρόντος ιστολογίου. 
Ένα ιστολόγιο που έχει ως σκοπό να αποτυπώσει την ζωή στην Σαλαμίνα σε όλες τις εκφάνσεις της. Να αναδείξει τις ομορφίες του νησιού, την πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα, τις τέχνες, την παράδοση και τον λαϊκό πολιτισμό, την εμπορική δραστηριότητα. Παράλληλα όμως να αποτελέσει όχημα και μοχλό πίεσης, να μεταφέρει τους προβληματισμούς των κατοίκων της σε ότι αφορά το επίπεδο ζωής και ει δυνατόν να αναζητήσει λύσεις και να πιέσει προς την κατεύθυνση της συνολικής αναβάθμισης του νησιού. 
Ασφαλώς, το ιστολόγιο αυτό απλώνεται και έξω από τα θαλάσσια σύνορα του νησιού. Αναζητά στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου όλες εκείνες τις εναλλακτικές δυνάμεις δημιουργίας, που προτείνουν και παρουσιάζουν ένα σύγχρονο τρόπο σκέψης, ζωής, ψυχαγωγίας. Σύγχρονες προτάσεις απαλλαγμένες όμως από αποστειρωμένες και κατευθυνόμενες τάσεις που υπαγορεύονται από το τρέχων "lifestyle", όπως αυτό ορίζεται στις μέρες μας. 

1 σχόλιο:

chemenv είπε...

Μάλιστα.
Ωραία τα λέει ο Σαλαμινιώτης σώγαμπρος! Βέβαια, η νήσος Σαλαμίς έχει ομορφιές και ουχί ομορφίες, αγαπητέ σώγαμπρε. Διότι, είναι Σαλαμίς και ουχί, βεβαίως βεβαίως, Σαλάμι (το). Αντιπαρερχόμεθα όμως, τρόπον τινά...

(ο φίλος του σώγαμπρου)
['κλατς', έσπασε...!]